thumbnail IMG 8877

Locatie

Balkbrug, Overijssel, Nederland

Datum

zaterdag 26 augustus 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Overijssel

Reestdal FunRun 2023

Zaterdag 26 augustus 2023 is het weer zover; dé Reestdal FunRun! Hou jij wel van uitdagingen? Wil jij klimmend, hangend en klauterend uitdagende obstakels in het bos en het water passeren? Dan mag je de Reestdal Fun Run zeker niet missen!

Reestdal Funrun

Door het enorme succes van voorgaande jaren, gaan we het dit jaar weer groots aanpakken, met maar liefst meer dan 40 uitdagende obstakels. De route zal dit jaar starten op het vernieuwde sportpark De Balk en zal jou via Balkbrug leiden door de prachtige natuur van het Reestdal en het Heuveltjes Bosbad. We eindigen op de locatie De Balk, waar je samen met je mede funrunners kan proosten op je topprestatie, met muziek, eten en drinken en natuurlijk de prijsuitreiking!

Door de verschillende categorieën en afstanden kan iedereen vanaf 6 jaar deze uitdaging aangaan! Je kan deelnemen als recreant, wedstrijdloper, kind, ouder met kind, in groepsverband. Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid voor onze G-runners

Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor de actuele inschrijvingen.

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?