RDG NIGHT TRAIL 2024

Locatie

Rosmalen (Noord-Brabant)
Rosmalen, Noord-Brabant, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zaterdag 13 januari 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Noord-Brabant

RDG NIGHT TRAIL 2024

Op zaterdagavond 13 januari 2024 vindt de tweede editie van de RDG Night trail plaats. Een toptrail die op je hardloopkalender niet mag ontbreken en eigenlijk verplichte kost voor alle (trail)runners die een uitdaging willen aangaan.

Vanaf de rand van de Rosmalense bossen leidt een vrijwel volledige onverharde route je over prachtige trailpaden, bruggen en heuvels. En denk nu niet dat je dit terrein al kent, want door de starttijd van 20:00 uur (kidsrun 19:00u), zorgt de duisternis van het bos ervoor dat niets is wat het lijkt. En als de run nog niet genoeg is, dagen we je na afloop uit voor een dansje tijdens de afterparty. De uitgelezen mogelijkheid om onder het genot van een drankje (eerste drankje inbegrepen in inschrijfgeld) jouw verhalen te delen en bij te praten met alle andere deelnemers.

AFSTANDEN RDG NIGHT TRAIL

Je kunt bij de RDG Night Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  •  Kilometer (kids)
  •  Kilometer
  •  11 Kilometer

DETAILS VAN DEZE TRAIL

  • RDG Night Trail
  • Datum: 13 januari 2024
  • Locatie: Rosmalen, Noord-Brabant
  • Inschrijven: via deze link.

INSCHRIJVEN RDG NIGHT TRAIL

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

trail nl banner

Bekijk onze complete evenementenkalender hier. Bestel je kleding, schoenen en alle accessoires bij Trail.nl.

OVER DE ROSMALENSE BOSSEN

De Rosmalense Bossen, gelegen in de buurt van het pittoreske dorp Rosmalen in de provincie Noord-Brabant, Nederland, vormen een waardevol natuurlijk juweel in het landschap. Dit bosrijke gebied biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven en nodigt uit tot ontspanning en natuurverkenning.

De Rosmalense Bossen bestaan uit een gevarieerd landschap, met dichte bossen, open plekken en schilderachtige vennen. Het gebied is een favoriete bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers, met goed gemarkeerde paden die je door de prachtige natuur leiden. Het is ook ideaal voor vogelspotters, omdat het een verscheidenheid aan vogelsoorten herbergt.

Een van de hoogtepunten van de Rosmalense Bossen is het rustige en heldere water van de vennen, waarvan de weerspiegeling van de omringende bomen en planten een betoverend tafereel vormt.

Dit natuurgebied biedt een vredige omgeving omringd door groen en is de ideale plek om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van de natuur. Of je nu op zoek bent naar een rustige wandeling, een actieve fietstocht of gewoon een moment van sereniteit, de Rosmalense Bossen hebben voor elk wat wils. Het is een prachtige toevluchtsoord voor degenen die de schoonheid van de natuur willen ervaren.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?