Outdoor Valley Survivalrun Rotterdam

Op 11 oktober organiseert Outdoor Valley onder toezicht van de Survivalrun Bond Nederland een spectaculaire Survivalrun door het Hoge Bergse Bos. Met maar liefst drie verschillende afstanden is deze run geschikt voor elke leeftijd. De run staat in het teken van hardlopen, techniek en het trotseren van vele uitdagende hindernissen.

De uitdaging
Leg het parcour zo snel mogelijk af en trotseer onderweg verschillende hindernissen. De afstanden verschillen van 3 tot 9 kilometer, waarbij op de langere afstand de hindernissen moeilijker zijn. Om een survivalrun uit te kunnen lopen zijn de volgende factoren van belang: uithoudingsvermogen, kracht, techniek, inzicht en doorzettingsvermogen. Alle hindernissen die je onderweg tegenkomt moet je volgens de regels uitvoeren. Wanneer dit lukt finish je met bandje die je bij de start hebt ontvangen. Ben jij klaar voor de uitdaging?

Afstanden
De run bestaat uit drie afstanden welke je (afhankelijk van de afstand) solo, koppel, ouder-kind of als team kan lopen. Voor alle afstanden is ervaring met survivalrun en/of klimtechnieken aan te bevelen.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top