outdoor valley rally Adventure Race

Organisator

Outdoor Valley
Email
marketing@outdoorvalley.nl

Locatie

Outdoor Valley
Outdoor Valley
Bergschenhoek, Rotterdam
Soorten runs

Datum

zondag 26 maart 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Zuid-Holland

Outdoor Valley Rally

Ook dit jaar zal de Outdoor Valley Rally over twee dagen verdeeld worden. We beginnen zaterdagavond bij Outdoor Valley met een proloog en overnachting, waarna de rest van de rally op zondag zal plaatsvinden. Omdat we de afgelopen jaren al veel van de omgeving rondom onze racebase gezien hebben doen we dit jaar nog wat anders! We starten op zondag niet in Bergschenhoek maar we vervoeren alle teams per touringcar naar een unieke maar nog geheime startlocatie.

Adventure Race 2.0 is here!

Al sinds de eerste editie van de OVR is deze adventure race uniek vanwege het gebruik van de smartphone tijdens de rally. Bij de self-supporting QR-route van 2021 waren we voor het eerst zover dat de smartphone ook ingezet werd voor het registreren van de CheckPoints (CP’s). Door het scannen van een QR-code geeft onze zelfgebouwde app Raceventura door welke punten behaald zijn. En ook dit jaar maken we weer gebruik van deze app. Dus laad je smartphone maar vast op en schrijf je in.

Adventure Racing is een multidisciplinaire sport waarbij teams van 2 personen met behulp van kaart en kompas zo snel mogelijk op zoek gaan naar verschillende checkpoints. Voor elke etappe krijg je een kaart met daarop deze checkpoints. Aan de hand van deze kaart bepaal je als team de beste route om die checkpoints te bereiken. Fiets of loop jij liever linksom, rechtsom of rechtdoor? Alles mag . En wat het slimste is, merk je vanzelf.

En tijdens de adventure race heb je maximale controle over hoe zwaar je het voor jezelf wilt maken. Doe het op je gemak en doe alleen de punten die voor het grijpen liggen. Of haal het maximale uit jezelf en probeer alle punten in de snelst mogelijke tijd te pakken.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?