outdoor valley obstacle run

Organisator

Outdoor Valley
Email
marketing@outdoorvalley.nl
Inschrijven

Locatie

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
rick300x250

Datum

zondag 12 mei 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Zuid-Holland

Outdoor Valley Obstacle Run & Family Run

Vrienden, familie, sportmaatjes en gezinnen, het is weer tijd om je te voorbereiden op een onvergetelijke uitdaging! Save the date voor zondag 12 mei 2024, wanneer het startschot zal klinken voor een nieuwe editie van de Outdoor Valley Obstacle Run.

Outdoor Valley Obstacle Run

Na een geslaagde editie in 2023 keert deze spectaculaire run terug met nog meer verrassende hindernissen. Of je nu op zoek bent naar een uitdaging voor jezelf of samen met vrienden, collega’s of familie, er is voor iedereen een geschikte route beschikbaar. Kies uit de 3 kilometer route speciaal ontworpen voor kinderen en ouders of de 6 kilometer vol obstakels voor degenen die op zoek zijn naar een echte uitdaging. Voor gezinnen met kinderen is er zelfs een speciale family editie bij de 6 kilometer.

Na afloop van de run kun je bijkomen op het gezellige terrein van Outdoor Valley en de voltooide uitdaging bespreken onder het genot van een hapje en drankje. Dus zet deze datum vast in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?