[AFGELAST] Outdoor Valley Obstacle Run – Adventure Edition

Na een succesvolle 1ste editie van de Outdoor Valley Obstacle Run, keert deze terug voor editie 2: Adventure Edition! Een spectaculaire run dwars door het Hoge Bergse bos gaat. Op 17 mei zal het startschot klinken voor de Outdoor Valley Obstacle Run!

Dit jaar staat de Obstacle Run in het teken van avontuur. Het wordt een spannende editie waarbij niet alleen obstakels maar ook kanovaren, tokkelen en boogschieten op de route liggen. Als echte waaghals vind jij je weg door het Hoge Bergse Bos en ren je van avontuur naar avontuur. Bij de finish bekroon jezelf tot avonturier van Outdoor Valley!

De route zit vol smalle paden, groene velden en verschillende heuvels. Dit jaar lopen de deelnemers een unieke route waarbij er geen dubbele rondjes gelopen worden! Er zijn drie afstanden, geschikt voor jong en oud. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er de 3KM die ze samen met hun ouders kunnen lopen. Voor deelnemers vanaf 14 jaar is er de 6KM en vanaf 16 jaar de 9KM. Op de parcoursen kom je tal van leuke, ingewikkelde en uitdagende obstakels tegen. FUN gegarandeerd!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Datum

zondag 17 mei 2020
Expired!

More Info

Inschrijven

Provincies

NED - Zuid-Holland
Outdoor Valley

Locatie

Outdoor Valley
Bergschenhoek, Rotterdam

Organisator

Outdoor Valley
Email
[email protected]
Inschrijven

Geef een reactie

Scroll naar top