only the strong survive obstacle run

Datum

zondag 18 september 2022

Tijd

All Day

Only the strong survive

In 2022 komen we terug met de 3e editie van onze obstakelrun Only the strong survive! Covid 19 heeft ons gelukkig niet klein gekregen en we staan te popelen om terug aan de slag te gaan en onze obstakelrun uit te werken.

Only the strong survive

Onze obstakelrun zal opnieuw plaatsvinden in de prachtige groene omgeving van het Breeven en errond!

Er zijn 4 races waaraan kan deelgenomen worden. Als eerste hebben we de Only The Young Survive run voor 5-11 jarigen over een aangepast parcours van 2 km (begeleiding van een ouder toegestaan). Daarna gaan we verder met de Only The Specials Survive run voor de G-sporters, die hetzelfde parcours zullen afleggen. Vervolgens komen de 12-15 jarigen aan de start over een parcours van 5 km, in de Only The Youth Survive run en tot slot starten de volwassenen (vanaf 16 jaar) in de Only The Strong Survive run, waarbij ze kunnen kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km. Elke race wordt uiteraard voorzien van een 20-tal toffe en spectaculaire hindernissen! Uitdaging verzekerd dus voor zowel jong als oud!

Deelnemen kan individueel of in team (met familie, vrienden, collega’s en vanaf 6 personen). Teams nemen deel in dezelfde wedstrijd en starten ook in dezelfde wave. Ook voor bedrijven die hun deelnemende medewerkers willen verwennen bestaan er speciale pakketten die terug te vinden zijn onder ‘bedrijfspakketten’.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top