ocr ninja competitie

OCR Ninja Competitie

Ga jij de uitdaging aan in Nederlands enige indoor ninjahal tijdens onze OCR Ninja Competitie?

OCR Ninja Competitie

Een spectaculair en uniek event bij Obstaclegym in Purmerend waarbij jouw sportieve vaardigheden op de proef worden gesteld op een parkour 4km met meer dan 40 obstakels.

Op zondag 26 maart start je tussen 12.00 en 15.00 en zet je snelste tijd neer.

Ben jij 18+ en durf jij het aan? Schrijf je dan nu in en zorg dat je er bij bent!

TIJDSTIP

De eerste deelnemer start om 12.00 en de laatste deelnemer zal uiterlijk 15.00 starten. Per 2 minuten zal er een deelnemer van start gaan. Zorg ervoor dat je minimaal 1 uur voor jouw starttijd aanwezig bent. Om 11:30 is de briefing met onder andere de uitleg over de obstakels en de route.
Nadat de laatste deelnemer gefinisht is zal de prijsuitreiking plaatsvinden rond 16:00

TICKET PRIJS

Tickets kosten €35 eu en kan je nu reserveren op de website of aan de balie.

DE OBSTACLEGYM COMPETITIE

Starttijd: Er zal een startlijst gemaakt worden die de dag voor de run bekend gemaakt wordt. Vanaf 12.00 zal de eerste deelnemer van start gaan en de laatste start om 15.00

PARKOUR

+- 4km met +- 40 obstakels in en rondom ObstacleGym.

SYSTEEM

je krijgt een bandje met jouw nummer en starttijd erop. Bij het falen van een obstakel (2 x hetzelfde hang / technische obstakel, of het niet behalen van een balans of muur obstakel) wordt er een strafpunt geturfd op je bandje. Einde van jouw race moet je het aantal strafpunten aan penalty’s voldoen voordat je tijd genoteerd wordt.

OBSTAKELS

Alle obstakels dienen gestart te worden bij het eerste beginonderdeel ervan, en behaald worden door de bel te luiden of het aangegeven einde te behalen. Bij hang en technische obstakels mag altijd 1 herkansing gedaan worden. Balans obstakels en muren mogen meerdere pogingen gewaagd worden tot het behaald is. Obstakels en penalty’s worden in de week voor de competitie onthuld.

FAIRPLAY

Race met plezier en wees sportief. Er zullen een aantal marshalls zijn om alles in goede banen te leiden, en met jullie hulp gaat dat een stuk voorspoediger. Volg de aangegeven routes en aanwijzingen op. Als je wordt ingehaald door een deelnemer die later gestart is dan jij moet je deze laten passeren.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zondag 26 maart 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Purmerend
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven