obstacle run staphorst

Organisator

Stichting Activiteiten Staphorst
Email
info@obstaclerunstaphorst.nl
Inschrijven

Locatie

Staphorst
Marktplein, bedrijventerrein in omgeving Staphorst
Soorten runs
rick300x250

Datum

woensdag 07 augustus 2024

Tijd

Begin van de middag start de eerste startgroep.
Gehele dag

Provincie

Overijssel

Obstacle Run Staphorst 2024

Dit jaar gaan we g’woon deurmodder’n bij de obstacle run staphorst. Op een parcours door de straten van Staphorst, moeten de sportievelingen verschillende obstakels zien te overwinnen. De drek en hindernissen zal iedereen uitdagen om tot het uiterste te gaan tijdens de vierde editie.

Obstacle Run Staphorst

Op een parcours door de straten van Staphorst, moeten de sportievelingen verschillende obstakels zien te overwinnen. De drek en hindernissen zal iedereen uitdagen om tot het uiterste te gaan tijdens de vierde editie.

Het programma van de vierde editie (g’woon deurmodder’n) wordt later bekendgemaakt. Mocht in het programma een wijziging plaats vinden dat zal het hier of op onze social media kanalen gemeld worden.

Uiterlijk drie kwartier voor aanvang van je startgroep sluit je inschrijvingsmogelijkheid. Wanneer je te laat bent, start je in de laatste groep. Kom dus op tijd!

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?