obstacle run staphorst

Obstacle Run Staphorst 2022

Dit jaar gaan we g’woon deurmodder’n bij de obstacle run staphorst. Op een parcours door de straten van Staphorst, moeten de sportievelingen verschillende obstakels zien te overwinnen. De drek en hindernissen zal iedereen uitdagen om tot het uiterste te gaan tijdens de vierde editie.

Obstacle Run Staphorst

Op een parcours door de straten van Staphorst, moeten de sportievelingen verschillende obstakels zien te overwinnen. De drek en hindernissen zal iedereen uitdagen om tot het uiterste te gaan tijdens de vierde editie.

Het programma van de vierde editie (g’woon deurmodder’n) wordt later bekendgemaakt. Mocht in het programma een wijziging plaats vinden dat zal het hier of op onze social media kanalen gemeld worden.

Uiterlijk drie kwartier voor aanvang van je startgroep sluit je inschrijvingsmogelijkheid. Wanneer je te laat bent, start je in de laatste groep. Kom dus op tijd!

Schrijf je nu in met kortingscode: WATMUDDETMUT22

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

woensdag 03 augustus 2022
Verlopen!

Tijd

Begin van de middag start de eerste startgroep.
Gehele dag

Locatie

Staphorst
Marktplein, bedrijventerrein in omgeving Staphorst

Organisator

Stichting Activiteiten Staphorst
Email
info@obstaclerunstaphorst.nl
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven