Obstacle Run Oud Gastel 2024

Organisator

't Veerke
Email
obstaclerun@tveerke.nl

Locatie

Oud Gastel (Noord-Brabant)
Hellestraat 2a, 4751 CM Oud Gastel
rick300x250

Datum

zondag 17 december 2023
Verlopen!

Tijd

10:30 - 16:00

Provincie

Noord-Brabant

Obstacle Run Oud Gastel 2024

In 2023 gaat alweer de vierde editie van de ESS Gastelse Obstacle Run van start, oftewel de Obstacle Run Oud Gastel. Een Run waarbij het niet gaat om als eerste de finish te halen. Het plezier staat voorop!

Obstacle Run Oud Gastel

Het parcours is opgebouwd uit diverse obstakels. Bij de keuze van de hindernissen is rekening gehouden met de (winterse) weersomstandigheden. Met een beetje conditie kom je er dus wel!

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?