Review Obstacle Run Amersfoort

Obstacle Run Amersfoort 2021

De Obstaclerun Amersfoort wordt dit jaar op zondag 13 juni georganiseerd. Het immens populaire klim- en klauterevenement over gigantische opblaasobstakels stond oorspronkelijk gepland voor tweede paasdag maar de organisatie heeft besloten het evenement te verplaatsen naar zondag 13 juni.

Floor Visser namens de organisatie: “April is naar onze mening nog te vroeg. Het is niet te verwachten dat je dan al een sportevenement van deze omvang kunt organiseren. Door het verplaatsen van de Marathon Amersfoort naar het najaar kwam deze zondag 13 juni vrij. Afgelopen jaar hebben we laten zien dat we met inachtneming van alle regels een veilig sportevenement kunnen organiseren.”

De vierde editie vindt wederom plaats op de Dekzandrug, het grote vliegerveld bij Park Schothorst. Volgens de organisator biedt de locatie in ruimte en tijd de mogelijkheid een ruim opgezet programma samen te stellen. “Afgelopen september hebben we al laten zien dat het kan. Door kleinere groepen, een familie of twee vrienden, apart te laten starten kan dit evenement veilig en soepel verlopen. Zondag 13 juni zou het dus moeten kunnen”, zegt Floor Visser. Inschrijven voor de vierde Obstaclerun Amersfoort kan vanaf 15 maart.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Datum

zondag 04 juli 2021

Tijd

All Day

More Info

Read More

Locatie

Amersfoort, Utrecht, Nederland
Amersfoort

Organisator

Obstaclerun Amersfoort
Email
[email protected]
Website
https://www.obstaclerunamersfoort.nl/
INSCHRIJVEN

Afstand

Geef een antwoord

Scroll naar top