obstacle run alphen

Organisator

Obstacle Run Alphen
Email
info@obstaclerunalphen.nl
Inschrijven

Locatie

Alphen aan de Rijn
De Bijlen, 2406 LD Alphen aan den Rijn
rick300x250

Datum

zaterdag - zondag 01 - 02 juni 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Zuid-Holland

Obstacle Run Alphen 2024

Komende editie biedt Obstacle Run Alphen maar liefst 3 afstanden aan, verdeeld over 2 dagen!

Een route door zand, water, modder en obstakels. Deins jij daar niet voor terug? Dan is de Obstacle Run écht wat voor jou. Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer vindt dit sportieve evenement plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni. De parcoursen bieden volop uitdaging aan zowel de ongeoefende loper als de ervaren Obstacle Runner. Durf jij de obstakels te trotseren?

Obstacle Run Alphen

De 12KM afstand bij Obstacle Run Alphen is terug van weggeweest! Deze afstand is voor echte kilometervreters en obstakel-fanaten. Schrijf je individueel in of meld in één keer een hele groep aan (vanaf 8 personen).

Voor de 12KM geldt een minimumleeftijd van 12 jaar. De eerste startwave is om 11.00u. De laatste startwave is uiterlijk om 13.00u.

Op zondag kun je bij Obstacle Run Alphen kiezen tussen de afstanden 4KM en 8KM. Loop jij met je familie of trommel je je vrienden op? Schrijf je individueel in, of juist in groepsverband.

Voor de 4KM geldt een minimumleeftijd van 6 jaar. Hieraan zit wel de voorwaarde dat deze afstand met ouder/begeleider wordt gelopen. De ouder/begeleider dient zich tegelijkertijd met het kind in te schrijven. Om als kind zelfstandig te lopen, dien je voor de 4KM minimaal 9 jaar oud te zijn.

Voor de 8KM van obstacle run alphen geldt een minimumleeftijd van 8 jaar. Kinderen die op de dag van het evenement 8, 9 of 10 jaar oud zijn, moeten verplicht door een ouder/begeleider worden begeleid.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?