NSL STAYOKAY DUINTRAIL 2024

Locatie

Noordwijk (Zuid-Holland)
Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland
Soorten runs

Datum

zondag 14 januari 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Zuid-Holland

NSL STAYOKAY DUINTRAIL 2024

Een trailrun in de duinen en over het strand tussen Noordwijk en de Langevelderslag met een parcours door het unieke en pure natuurgebied van Hollands Duin.    

AFSTANDEN STAYOKAY DUINTRAIL

Je kunt bij de Stayokay Duintrail meedoen aan de volgende afstanden:

  •  10 Kilometer
  •  21 Kilometer

DETAILS VAN DEZE TRAIL

  • Stayokay Duintrail
  • Datum: 14 januari 2024
  • Locatie: Noordwijk, Zuid-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

INSCHRIJVEN STAYOKAY DUINTRAIL

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

trail nl banner

Bekijk de complete trailrun kalender van Nederland hier. Bestel je trail running schoenen bij Trail.nl.

OVER DE DUINEN VAN NOORDWIJK

De duinen van Noordwijk vormen een prachtig en natuurrijk gebied aan de Nederlandse kust, dat de perfecte combinatie biedt van natuurlijke schoonheid en ontspanning. Deze duinen zijn gelegen in de provincie Zuid-Holland en staan bekend om hun uitgestrekte zandduinen, begroeid met karakteristieke flora en fauna.

Een van de opvallende kenmerken van de duinen van Noordwijk is de gevarieerde begroeiing, met talloze plantensoorten die zich hebben aangepast aan de zoute omgeving. Het gebied biedt ook een thuis aan diverse vogelsoorten, wat het tot een populaire bestemming maakt voor vogelspotters.

De duinen zijn niet alleen een prachtig natuurlijk landschap, maar bieden ook uitstekende mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Er zijn tal van wandel- en fietspaden die bezoekers de kans geven om de ongerepte natuur te verkennen en te genieten van het uitzicht op de Noordzee. Bovendien zijn er langs de kust van Noordwijk kilometers aan zandstranden waar je kunt zonnebaden en zwemmen.

Kortom, de duinen van Noordwijk zijn een waar natuurlijk juweel dat zowel natuurliefhebbers als strandliefhebbers zal bekoren. Het gebied nodigt uit tot ontspanning, avontuur en een diepere waardering voor de pracht van de Nederlandse kust.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?