NN EGMOND HALVE MARATHON 2024

Locatie

Egmond aan Zee (Noord-Holland)
Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zondag 14 januari 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Noord-Holland

NN EGMOND HALVE MARATHON 2024

Met het strand en duinen tellen we deze gewoon als trailrun. De 49e editie van de NN Egmond Halve Marathon vindt plaats op zondag 14 januari 2024. Het duingebied in Egmond aan Zee en omgeving staat bekend als een waar hardloopwalhalla. Na de uitdagende kilometers over het strand, brengt het parcours je in de duinen over uitdagende paden en pittige klimmetjes. De prachtige vergezichten zijn het allemaal waard.

AFSTANDEN EGMOND HALVE MARATHON

Je kunt bij de Egmond Halve Marathon meedoen aan de volgende afstanden:

  •  Kilometer (kids)
  •  Kilometer (kids)
  •  10 Kilometer
  •  21 Kilometer

DETAILS VAN DEZE TRAIL

  • Egmond Halve Marathon
  • Datum: 14 januari 2024
  • Locatie: Egmond aan Zee, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

INSCHRIJVEN EGMOND HALVE MARATHON

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

trail nl banner

Bekijk onze complete evenementenkalender hier. Bestel je kleding, schoenen en alle accessoires bij Trail.nl.

OVER DE DUINEN VAN EGMOND

De duinen en het strand van Egmond, gelegen aan de Nederlandse kust, vormen een betoverende bestemming die zowel de lokale bevolking als toeristen aantrekt. Deze natuurlijke schoonheden zijn een ware oase van rust en avontuur.

De duinen van Egmond staan bekend om hun uitgestrekte zandduinen, begroeid met weelderige vegetatie, en bieden talloze wandelpaden. Ze zijn perfect voor lange wandelingen en bieden adembenemende uitzichten over de Noordzee en het omliggende landschap.

Het strand van Egmond is een prachtig stukje kustlijn met uitgestrekte zandstranden en verfrissend zeewater. Het is een favoriete bestemming voor zonliefhebbers, zwemmers en watersporters. Het strand biedt ook volop ruimte voor activiteiten zoals vliegeren en strandwandelingen.

Egmond is een gezellig kustplaatsje met een rijke geschiedenis en tal van restaurants en cafés waar je kunt genieten van verse vis en andere lokale lekkernijen. Kortom, de duinen en het strand van Egmond bieden de perfecte combinatie van natuurlijke pracht, ontspanning en recreatie, en ze nodigen bezoekers uit om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Nederlandse kust.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?