Mudrun Vlaardingen 2020

8e EDITIE World Bearing Trade Mud-&Obstacle Run VLAARDINGEN
zondag 13 september 2020 om 13.00 uur

Op zondag 13 september 2020 vanaf 13.00 uur starten de deelnemers van alweer de 8e-editie van de World Bearing trade Mud-&Obstaclerun Vlaardingen in 4 groepen om een parcours van 7,5km of 10km af te leggen door de prachtige natuur van de Broekpolder. Ruim 40 hindernissen en heel veel modder maken de Mudrun Vlaardingen tot een waar spektakel voor de deelnemers, maar ook zeker voor de toeschouwers. Uitdagend maar zeker niet te zwaar. Na afloop is er voor alle deelnemers een medaille en een afterparty met het inmiddels bekende gratis broodje hamburger en een drankje! Dit jaar zijn er ook weer mooie shirts beschikbaar.

Schrijf je vandaag nog in!

DEELNAME KINDEREN
Net zoals in 2019 kunnen dit jaar kinderen tussen de 12 en 17 jaar meedoen aan de run van 7.5 kilometer (startvak 4). Om mee te kunnen doen moet elk kind 1-op-1 actief worden begeleid door een volwassen deelnemer. Uiteraard moet(en) een ouder(s) of wettelijk vertegenwoordiger(s) akkoord gaan met de deelname en net als voor een ieder is deelname geheel voor eigen risico en/of risico voor de ouder(s)/vertegenwoordiger(s) en de begeleider.

Schoenen voor Mudrun Vlaardingen

Mudrun Vlaardingen
8.2 Reviewer
0 0 stemmen
Grip
Afwatering
Duurzaamheid
9.3 Reviewer
0 0 stemmen
Grip
Afwatering
Duurzaamheid
8 Reviewer
0 0 stemmen
Grip
Afwatering
Duurzaamheid
7.8 Reviewer
8.5 1 stem
Grip
Afwatering
Duurzaamheid

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Datum

zondag 13 september 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 18:00

More Info

Inschrijven

Provincies

NED - Zuid-Holland

Locatie

Adventure Vlaardingen
Adventure Vlaardingen, Watersportweg 21, 3131 HD Vlaardingen
Soorten runs

Organisator

Adventure Vlaardingen
Email
[email protected]
Website
http://www.mudrunvlaardingen.nl
Inschrijven

Geef een reactie

Scroll naar top