Mudrun Berltsum 2024

Organisator

Mudrun Berltsum
Email
info@mudrunberltsum.nl
Inschrijven

Locatie

Berltsum (Friesland)
Berltsum, Friesland, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

vrijdag 26 april 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Friesland

Mudrun Berltsum 2024

De Mudrun in Berltsum op 26 april, een van de meest uitdagende en opwindende evenementen van het jaar, wordt ook  in 2024 weer georganiseerd. Na het enorme succes van vorig jaar, belooft de editie van 2024 minstens zo spectaculair te worden. 

Mudrun Berltsum

Op 26 april kunnen deelnemers zich weer klaarmaken om hun grenzen te verleggen en door modderige obstakels te ploeteren. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, de Mudrun heeft voor ieder wat wils. 

Verwacht een parcours vol met spannende hindernissen zoals modderige geulen, klimwanden en touwnetten. Het is niet alleen een test van fysieke kracht en uithoudingsvermogen, maar ook van teamwork en doorzettingsvermogen.
Dit evenement biedt niet alleen een geweldige ervaring, maar ook veel plezier. Dus roep je vrienden op, schrijf je in als team of als individu, vanaf 1 februari 2024, en geniet samen van deze onvergetelijke dag vol spanning en sensatie. 

Mis deze kans niet om jezelf uit te dagen en herinneringen te creëren, die een leven lang meegaan.
Bereid je voor op de Mudrun 2024 – het avontuur roept!!

dmmheader

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?