Mudgrunn

Datum

zondag 18 september 2022

Tijd

All Day

Mudgrunn

Roeg in Westerwolde

We gaan er weer voor! Zondag 19 september 2021! Houd je van rennen, klimmen en ben je niet bang om vies te worden? Laat je van je meest ‘roege’ kant zien. Doe mee aan MudGrunn. Met veel obstakels is MudGrunn een must voor iedere mudrun liefhebber! Tot zondag 19 september!

Houd je van een uitdaging? Doe mee aan MudGrunn en ga de strijd aan met onze uitdagende obstakels. Volg het parcours door water en zandstrand. Klim, klauter, ploeg, spring en tijger jezelf naar de finish. Kortom: modder, inspanning en spektakel zijn gegarandeerd.

Meedoen kan als team of als individu. We hebben in 2021 een Family Run: een route van 2,5 km die je loopt onder begeleiding van een volwassene. En een route van 5 km. Je loopt het rondje van 2,5 km dan 2 keer.  MudGrunn 2021 vindt plaats op een afgesloten terrein rondom camping Moekesgat.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top