mud masters weeze

Organisator

Mud Masters
Email
info@mudmasters.nl
Website
https://mudmasters.nl/
Inschrijven

Locatie

Weeze (Duitsland)
Baaler Strasse, Weeze, Duitsland

Datum

zaterdag 21 september 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

DE - Duitsland

Mud Masters Weeze 2024

Wie kent Mud Masters Weeze niet? In september kun je vier weken op rijd Mud Masters lopen, waarvan drie keer in Duitsland. Mud Masters organiseert in Nederland als sinds 2012 obstacle runs. Bij Mud Masters is onze liefde voor de mud run ontstaan. Intussen kun je ook door heel Duitsland meedoen aan deze obstakelloop. Heb je nog nooit een MudMasters gedaan? Dan moet je absoluut een keertje mee gaan doen.

Afstanden Mud Masters

Bij Mud Masters kun je aan diverse afstanden meedoen:

  • 6 Kilometer
  • 12 Kilometer
  • 16 Kilometer
  • 42 Kilometer

Mud Masters Family Edition

Er is dit weekend ook een Mud Masters Family Edition. Je kunt hier aan meedoen als je vijf jaar of ouder bent. De afstand is 3 of 5 kilometer. Een review van de Mud Masters Family Edition kun je in dit blog lezen.

Prijzen Mud Masters Weeze

Mud Masters werkt met diverse prijzen. Hoe eerder je je inschrijft, hoe goedkoper de tickets zijn. Uiteraard kun je je ook in dezelfde startserie als je vrienden inschrijven. Deze gaan de hele dag om de 20 minuten van start en bestaan uit ongeveer 400 Mud Masters. Let op, ook toeschouwers hebben een ticket nodig. Dit kun je ook online kopen. Tip! Koop je parkeerkaart ook online. Dat is goedkoper dan aan de deur en ook nog eens een stuk sneller.

Alle Mud Masters evenementen vind je op deze pagina. De juiste schoenen voor Mud Masters vind je hier.

Verslag en sfeer afgelopen editie

Dit is niet de eerste editie van deze run. Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?