mud masters herentals

Organisator

Mud Masters
Email
info@mudmasters.nl
Website
https://mudmasters.nl/

Locatie

Herentals (Belgie)
Herentals, Antwerpen, Belgie
rick300x250

Datum

zaterdag 22 juni 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

BE - Antwerpen

Mud Masters Herentals 2024

We hebben groot nieuws: In 2024 kun je ook in België komen modderhappen tijdens Mud Masters Herentals! Op zaterdag 22 juni overwin je in Herentals (bij Antwerpen) samen met je team ons spectaculaire hindernisparcours op de heilige grond van het veldrijden.

Afstanden Mud Masters

Bij Mud Masters kun je aan diverse afstanden meedoen:

  • 6 Kilometer
  • 12 Kilometer
  • 16 Kilometer
  • 42 Kilometer

Prijzen Mud Masters Herentals

Mud Masters werkt met diverse prijzen. Hoe eerder je je inschrijft, hoe goedkoper de tickets zijn. Uiteraard kun je je ook in dezelfde startserie als je vrienden inschrijven. Deze gaan de hele dag om de 20 minuten van start en bestaan uit ongeveer 400 Mud Masters. Let op, ook toeschouwers hebben een ticket nodig. Dit kun je ook online kopen. Tip! Koop je parkeerkaart ook online. Dat is goedkoper dan aan de deur en ook nog eens een stuk sneller.

Alle Mud Masters evenementen vind je op deze pagina. De juiste schoenen voor Mud Masters vind je hier.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?