Mud Masters Haarlemmermeer

Mud Masters Haarlemmermeer 2021

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je j?ren later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen!

Laat niks aan het toeval over en schrijf jou en je vrienden in dezelfde startserie in. Want Mud Masters is Teamwork met een hoofdletter T!

MUD MASTERS HOUDEN VAN LEKKER DOORLOPEN!

Daarom starten al onze deelnemers in verschillende startseries. Elke 20 minuten gaat er weer een nieuwe serie met ongeveer 400 enthousiaste Mud Masters van start. Dat zorgt voor een goede doorstroom op het parcours.

SAMEN MET JE VRIENDEN VAN START

Natuurlijk wil je samen met je vrienden, collega?s, sportmaatjes en familieleden starten. Je gaat ze immers hard nodig hebben op het parcours! Als jullie je in dezelfde startserie inschrijven, gaan jullie gegarandeerd samen van start.

IS DE STARTSERIE VAN JE VRIENDEN VOL?

Schrijf je dan in een andere startserie in en vraag je vrienden om van startserie te wisselen. Zij kunnen dit heel gemakkelijk doen door in te loggen op hun profiel via de link die ze na hun aanmelding per e-mail hebben ontvangen. Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Datum

zaterdag 03 juli 2021 - zondag 04 juli 2021

Tijd

All Day

More Info

Inschrijven

Provincies

NED - Noord-Holland

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen, Nederland

Organisator

Mud Masters
Email
[email protected]
Website
https://mudmasters.nl/
Inschrijven

Afstanden

1 reactie op “Mud Masters Haarlemmermeer 2021”

  1. Pingback: Verslag Mud Masters Biddinghuizen 2020 - Obstakels.com - Obstacle run community

Geef een antwoord

Scroll naar top