Mud Masters Biddinghuizen 2020

Organisator

Mud Masters
Email
[email protected]
Website
https://mudmasters.nl/
Inschrijven

Locatie

Biddinghuizen
Spijkweg 30, Biddinghuizen, Nederland

More Info

Inschrijven
QR Code
Dutch Mud Men

VJ Sport

Datum

sep 26 2020 - sep 27 2020

Tijd

All Day

Labels

NED - Flevoland

Mud Masters Biddinghuizen 2020

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je j?ren later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen!

Laat niks aan het toeval over en schrijf jou en je vrienden in dezelfde startserie in. Want Mud Masters is Teamwork met een hoofdletter T!

Natuurlijk wil je samen met je vrienden, collega?s, sportmaatjes en familieleden starten. Je gaat ze immers hard nodig hebben op het parcours! Als jullie je in dezelfde startserie inschrijven, gaan jullie gegarandeerd samen van start.

Onze eventlocatie in Biddinghuizen is er eentje voor echte adrenalinejunkies. Bij het waterpark in het start- en finishgebied vind je de meest spectaculaire waterhindernissen uit de Mud Masters-geschiedenis. De omringende bossen waar het parcours dwars doorheen loopt, maken je kippenvelgevoel compleet. Elke kilometer die je bikkelend aflegt, brengt je een stap dichter bij dat lekkere koude finishbiertje op het bruisende festivalterrein!

Eerdere edities waren heel snel uitverkocht, dus verzamel je vrienden, schrijf jullie snel samen in ? want je weet het: Mud Masters is teamwork ? en bereid jullie voor op nieuwe hindernissen, nieuwe routes, een gloednieuw finishshirt en natuurlijk HEEL VEEL MODDER!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Geef een reactie

Scroll naar top