mud cross wanssum

Organisator

Mudcross Wanssum
Email
info@mudcrosswanssum.nl

Locatie

Wanssum / Limburg / Nederland
wanssum, limburg
rick300x250

Datum

zaterdag 24 juni 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Limburg

Mud Cross Wanssum 2023

Op zaterdag 24 juni 2023 gaat stichting De Meulebèèk in samenwerking met Just Be Fit de vijfde editie van Mud Cross Wanssum organiseren.

Mud Cross Wanssum

Een evenement met als doel samen met anderen een parcours vol obstakels te trotseren. Het gaat niet om de snelste, de sterkste, of de beste. Het gaat om samen een leuk sportevenement beleven. Dit evenement is geschikt voor ervaren, beginnende en ook kleine deelnemers. Mudcross Wanssum georganiseerd op en rond Sportpark De Meulebèèk.

Het parcours is zo opgebouwd dat beginnende deelnemers kennis kunnen maken met deze manier van sporten die steeds bekender en groter wordt. Daarnaast zorgen we ervoor dat er ook voor de meer ervaren deelnemers voldoende uitdaging in het parcours zit. Zelfs kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen aan het evenement.

Het precieze parcours voor de vijfde editie van Mud Cross Wanssum 2022 is nog niet bekend. Zodra dit wel het geval is, kun je het parcours hier terugvinden. Net als vorig jaar is een ronde voor de volwassenen 5 km lang en een jeugdronde 3 km.

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?