Meet the marines 24 hours

Datum

vrijdag - zondag 04 - 06 november 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meet the Marines 48 Hours

Waar ligt jouw grens? Wanneer breek jij? Goede kans dat je daar bij het Meet The Marines 48 Hours evenement achter gaat komen.

Meet The Marines 48 Hours

Waar we er bij de 24H naar streven dat iedereen de eindstreep kan halen is dat bij de 48-Hour wel anders. Het is een gegeven dat lang niet iedereen de eindstreep haalt. En dat is niet iets om voor te schamen want deze 48-Hour is zowel fysiek als mentaal ongekend zwaar.
Hoe het programma er uit ziet blijft onbekend. Het enige wat je weet is dat je 48 uur overgeleverd bent aan de instructeurs en dat je enorm trots mag zijn als je de eindstreep haalt.
We raden je af om hieraan deel te nemen tenzij je zowel fysiek als mentaal fit bent en bereid bent om tot het uiterste te gaan.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Het evenement is afgelopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top