Meet the marines 24 hours

Datum

zaterdag 21 mei 2022
Expired!

Tijd

All Day

Meet the Marines 24 Hours

Het jaarlijkse hoogtepunt van Meet the Marines is de 24-HOURS. Meet The Marines 24 Hours is een compleet legerbivak met slaaptenten voor de teams, een cafetaria met eetgelegenheid en uiteraard de nodige facilitaire voorzieningen vormt het Base Camp. Het is de uitvalsbasis voor de missies die je met je team moet zien te volbrengen, de plek waar je de strategie kan bepalen, kan eten en uiteraard kan rusten.

Meet The Marines 24 Hours

In 24 uur 6 keer vol aan de bak. Dat betekent in 1 uur alles geven en dan 3 uur bijkomen, wat eten en drinken. In de nachtelijke uren gaan we uiteraard gewoon door. Er zijn 6 missies met je team te volbrengen en een gezamenlijke 7e missie, de FINEX. Volbrengen houdt in: iedereen uit je team over de streep. Alleen dan mag de bel geluid worden…

6 Missies
De missies zijn niet zomaar een hindernis; ze hebben een historische achtergrond of een specifiek trainingsdoel. Welke uitdagingen liggen er dus op je te wachten? We gaan het niet helemáál verklappen, maar check de aftermovie van afgelopen jaar om te zien wat

All-inclusive voorzieningen
De 24-HOURS is een all-inclusive event. Niet alleen verzorgen wij de tenten, de slaapplekken en facilitaire voorzieningen, maar ook gezonde snacks, avond- en nachtmaaltijden, ontbijt, tussendoortjes en drinken. Voor alles wordt gezorgd, zodat jij je met je team maar op één ding hoeft te concentreren: het behalen van de missies.

Deelnemen als individu en als groep
Deelnemen aan de 24-HOURS kan als individu en in groepsverband. Geef je op als groep van 10 en je bent met elkaar. Geef je op met minder of individueel en wij voegen jullie samen tot teams van 10 deelnemers van gelijk niveau. Er kan vanwege de aard en opzet van de missies niet worden afgeweken van de maximale teamgrootte van 10 personen.

Waan jezelf 24 uur marinier
De 24-HOURS is de ultieme test voor jouw mentale en fysieke fitheid. Midden in de nacht rennen, peddelen en sjouwen met zware bepakking, gewonden, munitie en tussendoor slechts een paar uurtjes rusten. Waan jezelf marinier, pers het beste uit jezelf en uit het team en ervaar de bevrijding en trots na afloop.

Fysieke voorbereiding
Goede voorbereiding op dit evenement is van belang. Lees wat wij voor je verzorgen en waar je zelf aan moet denken. Ga er in ieder geval vanuit dat je in goede conditie moet zijn, dus sport regelmatig en zorg dat je tegen een mentaal stootje kan. Dit is geen ‘walk in the park’; er wordt veel van je gevraagd. Niet alleen door de instructeurs, maar ook door je teamgenoten.

Durf jij de uitdaging aan? Waar ligt jouw kracht? Waar maak jij het verschil? Het succes van het team vereist jouw voorbeeld, jouw doorzettingsvermogen, jouw overtuiging en jouw verbindende vaardigheden om van je groep een team te maken. Waarom een team? Omdat het zo zwaar is, dat niemand het in zijn eentje redt. De 24-HOURS levert je een ervaring waarin fysieke en mentale grenzen verlegd worden en waar het succes bepaald wordt door de bijdrage van ieder teamlid.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top