Meet the marines 24 hours

Meet the Marines 24 Hours 2023

Het jaarlijkse hoogtepunt van Meet the Marines is de 24-HOURS. Meet The Marines 24 Hours is een compleet legerbivak met slaaptenten voor de teams, een cafetaria met eetgelegenheid en uiteraard de nodige facilitaire voorzieningen vormt het Base Camp. Het is de uitvalsbasis voor de missies die je met je team moet zien te volbrengen, de plek waar je de strategie kan bepalen, kan eten en uiteraard kan rusten.

Meet The Marines 24 Hours

In 24 uur 6 keer vol aan de bak. Dat betekent in 1 uur alles geven en dan 3 uur bijkomen, wat eten en drinken. In de nachtelijke uren gaan we uiteraard gewoon door. Er zijn 6 missies met je team te volbrengen en een gezamenlijke 7e missie, de FINEX. Volbrengen houdt in: iedereen uit je team over de streep. Alleen dan mag de bel geluid worden…

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 20 mei 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

Organisator

Meet the Marines
Email
info@meetthemarines.nl
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven