medieval run

Datum

zaterdag 07 mei 2022

Tijd

All Day

Medieval Run 2022

RIDDERS,

hier begint jullie avontuur,

Toon aan dat je moedig bent door een pad vol valkuilen over te steken in de ongelooflijke middeleeuwse stad Bouillon in Belgi?! Of je nu getraind bent en klaar bent om de race van de Ridders Run (15K) te volbrengen, of nog niet ervaren bent en Paladin Run (8K) te starten, je reis is nog maar net begonnen ?

DE VESTING

Je avontuur speelt zich af in de middeleeuwse stad Bouillon in Belgi?. Ontdek de stad als een ridder, en ga langs verborgen passages van het kasteel dat domineert vanaf de top van de rots!

DE RACE

Kies je uitdaging! Als je getraind bent, doe dan mee aan de Knights ?Run (15K). Als je een beginneling bent, neem dan deel aan de Paladins Run (8K). Het overwinnen van obstakels vereist alleen je moed!

HET DORP

Kom weer op krachten in het middeleeuwse dorp en deel je heldendaden met de andere soldaten! Ridders herkennen elkaar niet alleen op het slagveld.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top