Liberation Obstacle Run

Datum

zaterdag 11 september 2021 - zondag 12 september 2021

Tijd

All Day

Liberation Obstacle Run 2021

Op 6 maart 2020 is de Early Bird verkoop voor de Liberation Obstacle Run gestart. De toegangsbewijzen om mee op missie te gaan zijn nu online met korting te koop. Door de kortingscode ?LOR2020? te gebruiken ontvang je in maart ?5 korting op je toegangsbewijs. De Liberation Obstacle Run vindt plaats op zaterdag 12 september 2020.

Wat is de Liberation Obstacle Run?
De Liberation Obstacle Run vindt plaats op de Geffense Plas in Oss. De run is een initiatief van Stichting Veteranen Oss en het Sport Expertise Centrum en wordt ondersteund door de gemeente Oss. Tijdens de derde editie van dit evenement trotseren de deelnemers uitdagende hindernissen. De Liberation Obstacle Run is onderdeel van Brabant Outdoor Trials. Verder bestaat Brabant Outdoor Trials uit een Eventingwedstrijd. Deze Eventingwedstrijd vindt plaats op 5 en 6 september.

Bevrijding van Nederland ??
Vorig jaar werd de run voor het eerst gekoppeld aan de bevrijding van Oss, omdat Oss in september 2019 75 jaar bevrijd was. Om de gedachte aan de bevrijding in Nederland in leven te houden is besloten om ook dit jaar het thema bevrijding aan te houden. Daarom wordt het parcours ook dit jaar in militaire sfeer opgezet. Ook is de Nederlandse Re-enactmentgroep Pontoon Group ’40-’45 weer aanwezig om wederom een spectaculaire start te verzorgen.

Wil jij ervaren hoe het is om te strijden voor vrijheid? Schrijf je dan in voor de Liberation Obstacle Run op www.liberationobstaclerun.nl.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Scroll naar top