Liberation Obstacle Run

Organisator

Sport Expertise Centrum
Email
[email protected]
Inschrijven

Locatie

Geffense Plas, Oss, Nederland
Geffense Plas, Oss, Nederland

More Info

Inschrijven
QR Code
Dutch Mud Men

VJ Sport

Datum

sep 12 2020

Tijd

All Day

Labels

NED - Noord-Brabant

Liberation Obstacle Run 2020

Op 6 maart 2020 is de Early Bird verkoop voor de Liberation Obstacle Run gestart. De toegangsbewijzen om mee op missie te gaan zijn nu online met korting te koop. Door de kortingscode ?LOR2020? te gebruiken ontvang je in maart ?5 korting op je toegangsbewijs. De Liberation Obstacle Run vindt plaats op zaterdag 12 september 2020.

Wat is de Liberation Obstacle Run?
De Liberation Obstacle Run vindt plaats op de Geffense Plas in Oss. De run is een initiatief van Stichting Veteranen Oss en het Sport Expertise Centrum en wordt ondersteund door de gemeente Oss. Tijdens de derde editie van dit evenement trotseren de deelnemers uitdagende hindernissen. De Liberation Obstacle Run is onderdeel van Brabant Outdoor Trials. Verder bestaat Brabant Outdoor Trials uit een Eventingwedstrijd. Deze Eventingwedstrijd vindt plaats op 5 en 6 september.

Bevrijding van Nederland ??
Vorig jaar werd de run voor het eerst gekoppeld aan de bevrijding van Oss, omdat Oss in september 2019 75 jaar bevrijd was. Om de gedachte aan de bevrijding in Nederland in leven te houden is besloten om ook dit jaar het thema bevrijding aan te houden. Daarom wordt het parcours ook dit jaar in militaire sfeer opgezet. Ook is de Nederlandse Re-enactmentgroep Pontoon Group ’40-’45 weer aanwezig om wederom een spectaculaire start te verzorgen.

Wil jij ervaren hoe het is om te strijden voor vrijheid? Schrijf je dan in voor de Liberation Obstacle Run op www.liberationobstaclerun.nl.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Geef een reactie

Scroll naar top