Koningsdag Obstakelrun

Locatie

Assen (Drenthe)
rick300x250

Datum

zaterdag 27 april 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Drenthe

Koningsdag Obstakelrun 2024

De koningsdag obstakel run is ontstaan vanuit een idealistisch oogpunt. Deze non- profit run is helemaal voor het goede doel. 
Alle bedrijven, zullen belangeloos meewerken aan deze run. De opbrengsten van de run komen ten goede aan: Stichting Assen naar de Alpe en de verbouwing van AAC ’61

Koningsdag Obstakelrun

Mijn naam is Roos Bentum, 16 jaar en zit op de sprint VWO van het Drenthe College.
Dit jaar doe ik mee aan de Alpe d’Huzes. Ik had een idee om een obstakel run te organiseren om meer geld voor het KWF op te halen. Na wat telefoontjes was eigenlijk iedereen zo enthousiast, dat het mij een beetje boven de pet groeide. AAC’61, mijn club, bood mij hulp en nemen taak van organisator over en ik zal als aanjager en enthousteling, dit evenement tot het einde begeleiden! 
Zie ik jou ook 27 april? 

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?