KLIMBER OBSTAKELRUN

Locatie

Torhout, West-Vlaanderen, Belgie
Bruggestraat 91, 8820 Torhout, België
rick300x250

Datum

maandag 20 mei 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

BE - West-Vlaanderen

Klimber obstakelrun 2024

De Klimber obstakelrun is een korte, uitdagende run van ongeveer 5 km met een 40-tal hindernissen: van muurtjes tot monkeybars tot eenvoudige strobalen waarover geklommen moet worden. 

KLIMBER OBSTAKELRUN

Het parcours is geschikt voor zowel kinderen, volwassenen als ouderen. De hindernissen kunnen alleen of samen overwonnen worden.

 De deelnemers starten in waves na een leuke opwarming en krijgen de kans om het parcours al wandelend of lopend af te leggen. Ze kunnen het dus ook 2x of meer lopen als ze willen. 

Voor, tijdens en na de run kunnen de mensen genieten van een hapje en/of drankje. Er is ook een springkasteel en creahoek aanwezig.

En dat is nog niet alles ! Elke deelnemer ontvangt een medaille. Daarboven ontvangen de eerste 500 ingeschreven deelnemers als extra een mooie goodiebag !

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?