logo

Organisator

OCR Houtland

Locatie

Torhout, West-Vlaanderen, Belgie
Bruggestraat 91, 8820 Torhout, België

Datum

maandag 29 mei 2023
Verlopen!

Tijd

Start in wave elke 20 minuten
Gehele dag

Provincie

BE - West-Vlaanderen

Klimber obstakel run

De Klimber obstakel run is een korte, uitdagende run van ongeveer 5 km met een 40-tal hindernissen: van muurtjes tot monkeybars tot eenvoudige strobalen waarover geklommen moet worden. 

Klimber obstakel run

Het parcours is geschikt voor zowel kinderen, volwassenen als ouderen. De hindernissen kunnen alleen of samen overwonnen worden.

De deelnemers starten in waves na een leuke opwarming en krijgen de kans om het parcours al wandelend of lopend af te leggen. Ze kunnen het dus ook 2x of meer lopen als ze willen. 

Voor, tijdens en na de run kunnen de mensen genieten van een hapje en/of drankje. Er is ook een springkasteel en creahoek aanwezig.

En dat is nog niet alles ! Elke deelnemer ontvangt een medaille en een goodiebag !

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?