kardingerun

Kardingerun voor Bikkels 2022

De KardingeRun is de grootste obstacle/mud run van Noord-Nederland. Wij staan te trappelen om op 16 & 17 juli 2022 weer aan de slag te gaan! Jij toch ook? Het uitdagende parcours bestaat voor de 8e editie uit rondes van 6, 9 en 12 kilometer. Door de verschillende afstanden kan iedereen meedoen! Jij ook.. wedden?

De KardingeRun is geen wedstrijd; het gaat om het samen meedoen, de uitdaging aangaan en trots over de finishstreep komen. Het parcours loopt door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen en biedt op 16 & 17 juli 2022 nieuwe uitdagingen, meer modder, meer spektakel.

Kortom: het wordt weer een onvergetelijke editie!

In 2019 introduceerden we de scholierenloop en deze komt ook in 2022 terug! In samenwerking met verschillende middelbare scholen in Noord-Nederland zetten wij het 9 kilometer parcours open voor scholieren! Meer informatie hierover? Neem contact op met je LO-docent of met ons als organisatie.

De routes voor zijn uitgestippeld over 3,6, 9, en 12 kilometer. De routes en de obstakels worden iedere editie allemaal uitgestippeld in overleg met de gemeente Groningen en Natuurmonumenten. De (voorbereiding op) de KardingeRun vindt plaats tijdens het broed- en daarop volgende maaiseizoen. Natuurlijk houden wij daar als organisatie rekening mee. Het kan daarom zijn dat de uiteindelijke route iets anders verloopt, of dat de obstakels op een iets andere plek staan dan op de plattegrond staat aangegeven. Hiervoor vragen we op voorhand graag om je begrip. Voor de realisatie van het parcours werken wij samen met de grootste bedrijven uit de survival wereld, de bouw en de sport in het algemeen. Voornamelijk afkomstig uit Noord-Nederland. Door een combinatie van deze samenwerking en de bestaande elementen uit de natuur in het gebied zetten wij een complete en afwisselende run neer!

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag - zondag 16 - 17 juli 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven