Kamp Special Forces 48H - Editie 5 - 2024

Organisator

BBS Outdoor
Email
info@kampspecialforces.nl
Inschrijven

Locatie

Best / Noord-Brabant / Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

vrijdag 31 mei 2024 - zondag 02 juni 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Noord-Brabant

Kamp Special Forces 48H – Editie 5 – 2024

In deze Kamp Special Forces 48 hrs editie zul je opdrachten gaan uitvoeren zoals je kunt verwachten in de opleiding van de Special Forces. Welke dat zijn weet je niet en wat voor extra opdrachten er gaan komen weet je ook niet. Onzekerheid en weinig informatie loopt als een rode draad door het programma. Denk jij dat je het in je hebt om het uiterste in je naar boven te halen? Doe dan mee!

Kamp Special Forces

Het programma zal plaats gaan vinden in de prachtige bosrijke omgeving van de gemeente Best, net ten noorden van Eindhoven. De Oirschotse heide, naast de grootste kazerne van Nederland, ga je ook zeker zien. Onze locatie ligt bij het oorlogsmuseum de Bevrijdende Vleugels. Hier ligt tevens Survivalbaan Best waar ons basecamp is.

dmmheader

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website voor meer info.

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?