kamp special forces

Datum

vrijdag - zondag 05 - 07 mei 2023

Tijd

Gehele dag

Kamp Special Forces 48H 2023

In deze Kamp Special Forces 48 hrs editie zul je opdrachten gaan uitvoeren zoals je kunt verwachten in de opleiding van de Special Forces. Welke dat zijn weet je niet en wat voor extra opdrachten er gaan komen weet je ook niet. Onzekerheid en weinig informatie loopt als een rode draad door het programma. Denk jij dat je het in je hebt om het uiterste in je naar boven te halen? Doe dan mee!

Kamp Special Forces

Het programma zal plaats gaan vinden in de prachtige bosrijke omgeving van de gemeente Best, net ten noorden van Eindhoven. De Oirschotse heide, naast de grootste kazerne van Nederland, ga je ook zeker zien. Onze locatie ligt bij het oorlogsmuseum de Bevrijdende Vleugels. Hier ligt tevens Survivalbaan Best waar ons basecamp is.

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website voor meer info.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top