kamp special forces

Organisator

BBS Outdoor
Email
info@kampspecialforces.nl

Locatie

Best / Noord-Brabant / Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

vrijdag - zondag 13 - 15 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Noord-Brabant

Kamp Special Forces 48H 2023

In deze Kamp Special Forces 48 hrs editie zul je opdrachten gaan uitvoeren zoals je kunt verwachten in de opleiding van de Special Forces. Welke dat zijn weet je niet en wat voor extra opdrachten er gaan komen weet je ook niet. Onzekerheid en weinig informatie loopt als een rode draad door het programma. Denk jij dat je het in je hebt om het uiterste in je naar boven te halen? Doe dan mee!

Kamp Special Forces

Het programma zal plaats gaan vinden in de prachtige bosrijke omgeving van de gemeente Best, net ten noorden van Eindhoven. De Oirschotse heide, naast de grootste kazerne van Nederland, ga je ook zeker zien. Onze locatie ligt bij het oorlogsmuseum de Bevrijdende Vleugels. Hier ligt tevens Survivalbaan Best waar ons basecamp is.

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website voor meer info.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?