highlandrun

Datum

zaterdag 02 oktober 2021 - zondag 03 oktober 2021

Highlandrun

De Highlandrun wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd en vormt dé ultieme obstacle ervaring voor elke liefhebber van sport, hoogtemeters en gigantische hoeveelheden modder. Dit alles bieden we je aan in een unieke setting: de Rodeberg in het prachtige Heuvelland vormt ons speelterrein!

Wees er snel bij: Met vijf uitverkochte edities achter de rug verwelkomen we in 2021 maar liefst 1.100 dappere Highlanders en maken we plaats voor 300 kleine helden tijdens onze kids run! Wie er de vorige jaren mocht bij zijn, kan getuigen van een unieke sfeer en een ongelooflijke voldoening aan de finish!

Je knoopt de schoenen aan voor een fantastisch parcours van 6 of 12 km met respectievelijk 10 of 20 uitdagende hindernissen! Na deze persoonlijke overwinning kan je terecht in onze pop up ‘Highland Village’ waar je kan nagenieten met een streekbiertje of een whisky shot!

Onze eerste editie in 2015 bracht een stralende herfstzon, waar we in 2016 bakken water over ons heen kregen. Op onze laatste twee edities hielden we het opnieuw droog, met uitzondering van het parcours natuurlijk! De Highlandrun is er één van extremen! Wat brengt 2021?

Het succes van de Highlandrun is te danken aan een aantal onmisbare ingrediënten die op een unieke manier gecombineerd worden: sport, teamspirit, uitdagende obstakels, een zeer breed doelpubliek, prachtige natuur met genadeloze hoogtemeters, bakken modder en een gezellige ‘Highland Village’ met verwarmde tent waar na de inspanning alles aanwezig is voor de ontspanning.

Do you dare to join, HIGHLANDERS?! Highlandrun VI – STRONGER THAN EVER!
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top