harbour run

Datum

zondag 02 oktober 2022

Tijd

All Day

Harbour Run Rotterdam

Kijk jij ook al uit naar oktober? Op 2 oktober 2022 staat namelijk een gloednieuwe editie gepland van de Harbour Run. Test dit jaar opnieuw de havenskills van jou en je vrienden! Help elkaar over de obstakels en juich elkaar over de finish om dat welverdiend finishbiertje in ontvangst te nemen.

Harbour Run

Op dinsdag 1 maart a.s. gaat de kaartverkoop van de 9e editie van Harbour Run weer van start! Als oud-deelnemer staat jou een speciale aanbieding te wachten. Benieuwd wat? Lees dan snel verder!
Early bird korting + access!Vorig jaar heb jij bewezen over een echt havenkarakter te beschikken. Het was ploeteren in de Rotterdamse haven. Harde werkers als jij willen we er graag weer bij hebben dit jaar. Daarom ben jij op 1 maart één van de eersten die tickets kan binnen hijsen voor de Harbour Run 2022!

Let op:De 1e 500 deelnemers krijgen korting en kunnen tickets bemachtigen voor €42,50. Hierna stijgen de ticketprijzen, dus houdt op 1 maart jouw mailbox goed in de gaten!Harbour Run 2021

Meedoen met een businessteam?Vind je dat jouw collega’s dit jaar wel een extra sportieve uitdaging kunnen gebruiken? Creëer dan jouw eigen businessteam! Waarom moeilijk doen als het samen kan? In de haven draait het allemaal om teamwork. Het is een té leuke obstacle run voor een teamuitje met personeel, dus activeer je collega’s en maak je businessteam compleet. Heb jij jouw team compleet? Stuur dan een mail naar [email protected].

Blijf op de hoogte!
De Harbour Run is ook te volgen op FacebookInstagramen LinkedIn! Zo mis jij niks van het allerlaatste nieuws over de Harbour Run 2022. Blijf op de hoogte de beste tips, de leukste havenverhalen en gave acties. Volg je ons nog niet? Ga dan als een sodemieter naar 1 van onze kanalen en druk op die volgknop!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top