Harbour Run Rotterdam

Organisator

Harbourrun
Email
info@harbourrun.nl

Locatie

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zondag 01 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Zuid-Holland

Harbour Run Rotterdam 2023

De Rotterdamse haven is de tofste locatie voor een obstacle run. Ja toch? Niet dan! Ontdek
de haven samen met je maten en overwin de obstakels zoals een echte havenarbeider dat zou doen. Zien we jou op zondag 1 oktober aan de start in de RDM onderzeebootloods in Rotterdam?

Harbourrun

Iedereen kan meedoen aan de Harbour Run Rotterdam. 6 of 10 kilometer hardlopen? Jullie bepalen. Op de routes trotseer je allerlei haven gerelateerde obstakels en loop je over de kades, langs schepen en door havenloodsen. Waar loop ie nou op te wachten? Schrijf je team nu in!

Meedoen met een businessteam?

Vind je dat jouw collega’s dit jaar wel een extra sportieve uitdaging kunnen gebruiken? Stel jouw eigen businessteam samen en doe mee met de Harbour Run als teamuitje met personeel en/of klanten/relaties! In de haven draait het allemaal om teamwork. Waarom zouden we moeilijk doen als het samen kan?

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?