hang-on-run 2023

Organisator

Hang-On-Run
Email
systeembeheer@hang-on-run.nl

Locatie

Doorn (Utrecht)
Hydeparklaan 24, Doorn, Nederland
Soorten runs

Datum

zaterdag - zondag 25 - 26 november 2023
Verlopen!

Tijd

09:00-17:00
Gehele dag

Provincie

Utrecht

Hang-On-Run 2023

De Hang-On-Run: een tweedaagse survivalrun tegen de elementen door het prachtige landschap van de Utrechtse Heuvelrug! 25 en 26 November 2023. Save the date!

Hang-On Run

De Hang-On Run is inmiddels uitgegroeid tot een survivalrun met internationale deelname en gaat dwars door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Elk jaar organiseren wij wedstrijden in verschillende categorieën. Naast de wedstrijden voor de SBN licentiehouders en Jeugd hebben we ook in elke afstand een kwalificatierun.

Elke afstand kan je individueel als koppel of in een groep lopen. Alleen bij koppels en groepen mogen deelnemers elkaar helpen zowel in de hindernis als vanaf de grond.

Verslag en sfeer afgelopen editie

Dit is niet de eerste editie van deze run. Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?