AGF8048 jpg

Organisator

Graaf Obstacle Run - Lochem
Graaf Obstacle Run - Lochem
Telefoon
0612345678
Email
info@graafobstaclerun.nl
Website
Graaf Obstacle Run
Inschrijven

Locatie

Lochem (Gelderland)
Lochem, Gelderland
rick300x250

Datum

zondag 22 september 2024

Tijd

09:30 - 18:00

Provincie

Gelderland

Graaf Obstacle Run 2024

Een sportief evenement waar je laagdrempelig aan kan deelnemen. Geen nadruk op de snelste deelnemer, maar op plezier en samen buiten sporten. Aan de start verschijnen is al een feestje, de finish halen is een prestatie.

Graaf Obstacle Run

Er zijn twee routes, één van 4 km voor de Family run (vanaf 6 jaar) en één van 8,5 km voor de Obstacle run (vanaf 12 jaar). Nieuw is dit jaar de Obstacle run XL (13 km), daarbij wordt een ronde extra gelopen. In totaal zijn er 27 obstakels. Veel obstakels vinden de oorsprong in de survival sport. Daardoor is de run niet alleen een vrolijk evenement maar zeker ook sportief uitdagend.

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?