Gaasperplascross 2024

Locatie

Amsterdam (Noord-Holland)
amsterdam, noord-holland, nederland
Soorten runs

Datum

zondag 14 januari 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Noord-Holland

Gaasperplascross 2024

Een keer niet rennen op de weg maar door het gras en over het zand? Dan is de Gaasperplascross echt iets voor jou! De afstanden zijn de 5000 en 8400 meter.

De Gaasperplascross wordt op 14 januari voor de 5e keer door AV Feniks georganiseerd met een cross voor recreatieve en wedstrijd lopers vanaf 16 jaar.

AFSTANDEN GAASPERPLASCROSS

Je kunt bij de Gaasperplascross meedoen aan de volgende afstanden:

  •  Kilometer
  •  8,4 Kilometer

DETAILS VAN DEZE TRAIL

  • Gaasperplascross
  • Datum: 14 januari 2024
  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link.

INSCHRIJVEN GAASPERPLASCROSS

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

trail nl banner

Bekijk de complete trailrun kalender van Nederland hier. Bestel je trail running schoenen bij Trail.nl.

OVER DE GAASPERPLAS

De Gaasperplas, gelegen in Amsterdam-Zuidoost, is een prachtig stukje natuur in de bruisende hoofdstad van Nederland. Dit kunstmatige meer en de omliggende groene gebieden bieden een oase van rust en ontspanning voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

De Gaasperplas is ontstaan als gevolg van zandwinning en vormt nu een natuurlijk recreatiegebied dat het hele jaar door aantrekkelijk is. Tijdens de warme zomermaanden is het meer populair bij zwemmers, zonnebaders en watersportliefhebbers. Er zijn stranden en ligweiden waar je kunt genieten van de zon en het verfrissende water.

Voor natuurliefhebbers biedt het omliggende Gaasperpark een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden. Het park herbergt een verscheidenheid aan flora en fauna, waardoor het een ideale plek is voor vogelspotters en natuurfotografen.

Het Gaasperplasgebied organiseert ook regelmatig evenementen, zoals muziekfestivals en sportwedstrijden, waardoor het een bruisende bestemming is voor recreatie en vermaak.

Kortom, de Gaasperplas biedt een veelzijdige ervaring waar de natuur, ontspanning en recreatie samenkomen in het hart van Amsterdam. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de stadsdrukte en te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?