mud run etten-leur

Organisator

Mudrunettenleur.nl
Email
info@mudrunettenleur.nl

Locatie

Etten-Leur (Noord-Brabant)
Etten-Leur, Noord-Brabant, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag 13 april 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Noord-Brabant

Mud Run Etten-Leur 2024

Nieuw in Etten-Leur, de Fit & Gezond Cross, Mud Run Etten-Leur!! Een obstacle run in het mooie natuurgebied van Etten-Leur.

Mud Run Etten-Leur

Fit & Gezond Cross is een onderdeel van Eventing Etten-Leur, het paardensport in Etten-Leur. Voor Eventing Etten-Leur wordt er elk jaar een mooie hindernis parcours voor de paarden gebouwd. En dit jaar breiden we Eventing Etten-Leur  uit met een mud run/ obstacle run voor jong en oud! In samenwerking met Fit & Gezond organiseren wij deze uitdagende cross. Je kunt in 3 verschillende categorieën deelnemen:

  • Ouder en Kids Cross
  • Individuele deelname
  • Groepsdeelname: doe met jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep! 

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?