FISO OCRWC

Organisator

FISO
Email
contact@worldocr.org
rick300x250

Datum

donderdag - zondag 17 - 20 september 2020
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

FISO OCRWC 2020

Dit is de eerste editie van het “nieuwe / alternatieve” WK. Voor het eerst zullen er ook twee WK’s zijn. Dit is niet het WK dat al jaren plaatsvindt en is dus niet te verwarren met het OCRWC dat in de Verenigde Staten plaats zal vinden. Om mee te kunnen doen aan dit WK zul je je moeten kwalificeren en daarna inschrijven.

Programma

Nog niet bekend.

Kwalificeren

Wil je je in Nederland of Belgie kwalificeren? Dan zijn er een paar mogelijkheden. Het OCREC, het Europees kampioenschap is een optie. Daarnaast zal de kwalificatie via de nationale bonden lopen. In Nederland bestaat deze niet meer, dus moet je mailen naar competitions@worldocr.org. Wij hebben dat ook gedaan en zodra we meer info hebben lees je het hier. In Belgie zal ?BOCRA over de kwalificatie gaan.

Locatie en verblijf

De exacte locatie van het WK is Rosa Khutor Ski Resort.?Het is het olympische dorp van de Olympische Winterspelen 2014. Je zult als atleet mogen verblijven in het Olympische dorp van toen.Booking.com

Samen reizen

Op dit moment is er nog geen gezamenlijke reis zoals we in 2015 georganiseerd hebben naar het WK in de Verenigde Staten. Via Skyscanner kun je goedkope tickets vinden. Je kunt het beste vliegen op het vliegveld Sochi Airport dat speciaal voor de winterspelen is aangelegd. Van daaruit is het nog 45 minuten naar de locatie van het evenement. En een auto is ook redelijk betaalbaar als je zoekt via Happycar.

Tags: , ,
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?