buffelrun

Datum

zaterdag 04 september 2021

Tijd

All Day

FamilyBuffelrun 2021

De FamilyBuffelrun vond voor het eerst plaats in 2016 en was gelijk een succes.. In 2018 hadden we maar liefst 1750 jeugdige deelnemers. Zij namen samen met hun ouders deel en hebben geweldig genoten. Reden genoeg dus door te gaan.. Deelname is mogelijk vanaf 6 jaar. Tussen de 6-8 jaar wordt wel verlangd dat een volwassene met je mee loopt.

Wil jij genieten van de uitdagingen van de Buffelrun maar dan op een andere manier? Voor de prijs van de tickets hoef je het niet te laten. Kinderen betalen slechts ? 15,00 en volwassenen ? 20,00. Hiervoor krijg je een parcours van ongeveer 4 kilometer, ca 10 obstakels en een medaille aan de finish. Natuurlijk zijn er ook warme douches na afloop en kun je na afloop heerlijk eten op ons horecaplein. Los daarvan is een mooie kermis aanwezig en waarschijnlijk ook een groot reuzenrad! Wil jij rondlopen in een echt Buffelrun T-shirt? Dat kan! Bestel dit dan tegelijk met je tickets. Meer info: zie?www.buffelrun.nl.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Scroll naar top