familie obstakel run

Organisator

Schipper Bootcamp

Locatie

Alphen aan de Rijn
De Bijlen, 2406 LD Alphen aan den Rijn
rick300x250

Datum

zaterdag 06 mei 2023
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Provincie

Zuid-Holland

Familie Obstakel Run

Welkom bij hét jaarlijkse familieobstakel spektakel georganiseerd midden in de polder van het Groene Hart, de Familie Obstakel Run! Aan de wieg van dit gezellige uitdagende evenement staan Dave Hogenboom (Hero Academy) en Henk-jan Schipper (Schipper Bootcamp). Deze twee innovatieve sporters hebben de handen ineen geslagen om een ware beleving te creëren tijdens hét familie-event van de regio.

Familie Obstakel Run

Na een vrolijke warming-up wordt er al dansend gestart op de boerderij waarna je langs de koeien de run start en het weiland ingaat. Op het parcours in de weilanden, bossen en op de baan van Schipper Bootcamp wordt iedereen uitgedaagd met diverse modderige en/of makkelijker te nemen obstakels. Hoe verder je komt, hoe uitdagender het parcours wordt. Jullie zullen onder andere de welbekende monkeybar tegenkomen en over/onder diverse netten klimmen of kruipen. Ook de hoge klimwand moet bedwongen worden en kijk eens of jij als een echte ninja de diverse combinatieobstakels kunt overwinnen!
Sterke mannen én vrouwen van alle leeftijden kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben bij de diverse oefeningen die jullie onderweg tegenkomen. Kortom een mooie 5 kilometer met genoeg inspiratie voor mooie verhalen en herinneringen om mee naar huis te nemen.
Vergeet dus niet jouw schone kleding mee te nemen zodat je weer droog, trots en voldaan naar huis kan gaan na jouw stoere prestatie. Schrijf je nu snel want vol is vol!!

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?