foto eastersimmer jpg

Organisator

EasterSimmer
Email
info@eastersimmer.nl
Inschrijven

Locatie

Oosterzee, Friesland, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag 13 juli 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Friesland

Eastersimmer Mudrun

Op 13 juli 2024 organiseert EasterSimmer de derde editie van de EasterSimmer Mud Run.

EASTERSIMMER MUD RUN

Deelnemen is mogelijk in meerdere categorieën. De kinderen nemen deel aan de Minions Run of aan de Ouder-kind Run. Daarnaast is er een categorie Mud Run recreatief. Deze categorie kan kiezen uit 2 afstanden: te doen & uitdagend. In 2022 gingen er ruim 550 deelnemers verspreid over de dag van start in de haven van Oosterzee. Doe jij ook mee dit jaar?

Uitdagend parcours en nieuwe survivalbaan
Met een nieuw parcours en met behulp van de  survivalbaan SSE zorgt EasterSimmer voor een groot spektakel met veel uitdaging op een unieke locatie. De deelnemers trotseren op 13 juli waterobstakels, glijbanen, een doolhof, apenhang, en nog veel meer leuke obstakels. Er komt altijd veel publiek op het evenement af om de deelnemers aan te moedigen en het spektakel te aanschouwen. Deelnemers hebben de Mud Run in de voorgaande jaren ervaren als uitdagend, origineel en sportief en beleefden vooral veel plezier in het nemen van de obstakels.

Op 13 juli 2024 zal de Mud Run wederom georganiseerd worden. Alle informatie is op deze pagina te verkrijgen! Schrijf je nu in, want vol=vol!

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?