EasterSimmer Mud Run

Datum

zaterdag 09 juli 2022
Expired!

Tijd

All Day

EasterSimmer Mud Run

Op 9 juli 2022 organiseert EasterSimmer de derde editie van de EasterSimmer Mud Run.

EasterSimmer Mud Run

Deelnemen is mogelijk in meerdere categorieën. De kinderen nemen deel aan de Minions Run of aan de Ouder-kind Run. Daarnaast is er een categorie Mud Run recreatief. In 2018 gingen er ruim 550 deelnemers verspreid over de dag van start in de haven van Oosterzee. Doe jij ook mee dit jaar?

Uitdagend parcours en nieuwe survivalbaan
Met een nieuw parcours en met behulp van de nieuwe survivalbaan zorgt EasterSimmer voor een groot spektakel met veel uitdaging op een unieke locatie. De deelnemers trotseren op 9 juli waterobstakels, glijbanen, een doolhof, apenhang, en nog veel meer leuke obstakels. Er komt altijd veel publiek op het evenement af om de deelnemers aan te moedigen en het spektakel te aanschouwen. Deelnemers hebben de Mud Run in de voorgaande jaren ervaren als uitdagend, origineel en sportief en beleefden vooral veel plezier in het nemen van de obstakels.

Op 9 juli 2022 zal de Mud Run wederom georganiseerd worden. Alle informatie is op deze pagina te verkrijgen! Schrijf je nu in, want vol=vol!

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top