drekrace heeg

Drekrace Heeg

Drekrace Heeg is een uitdagend hindernisparcours door de sloten en modder van Heeg. Je waant je voor even het kind dat altijd al door de modder wilde rennen en overwint de meest indrukwekkende obstacles samen met drie sportieve vrienden.

Drekrace Heeg

Drekrace is geen individuele wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt, elkaar uitdaagt, motiveert en helpt en daarmee gezamenlijk de finish het snelste haalt. En dat mag na de eindstreep uitbundig gevierd worden met een koud finishbiertje in de feesttent van de dorpsfeesten (Findeliersdagen).

Drekrace Heeg is teamspirit, door bikkelen, grensverleggend, doorzetten, maar bovenal een race vol lol! Het wordt afzien of juist een grote lachpartij… Daar kies jezelf voor! Maar juist dat zorgt voor héél veel lol en een onvergetelijke herinnering.

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Datum

zondag 03 september 2023

Tijd

Gehele dag

Locatie

Heeg, Friesland, Nederland

Organisator

Drekrace
Email
info@drekraceheeg.nl
Inschrijven
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven