Down Under Obstacle Run

Down Under Obstacle Run 2021

In het voorjaar, op zondag 25 april 2021, is het tijd voor de 12e editie van de Down Under Obstacle Run. Het terrein van Down Under leent zich perfect voor een obstacle course. De plassen, het zand en de verschillende ondergronden zorgen voor extra uitdaging voor de deelnemers.

Op een uitdagend parcours van verschillende afstanden staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten. Je hebt de keuze uit routes van 6, 9 en 12 kilometer! Naast de Down Under Obstacle Run is er voor de stoere kids van 8 tot 12 jaar (onder begeleiding) ook de Down Under Kids Run van 3 km.

Verzamel je ‘Obstacle Run Buddies’ en ga samen de uitdaging aan of laat zien dat je alleen de (hele) wereld aankunt. Of je nu een geoefende ‘mud runner’ bent, voor de allereerste keer aan een Obstacle Run meedoet of zin hebt om lekker met je ouders/begeleiders te komen baggeren; de Down Under Obstacle Run is voor iedereen! Challenge & fun gegarandeerd.

De Down Under Obstacle Run is ook voor groepen en collega’s en ga samen de strijd aan! Wat is er nou mooier dan je manager of secretaresse door de modder heen te zien kruipen? Daag je collega’s uit door samen van start te gaan bij de Down Under Obstacle Run! Haal meer uit jezelf en je collega’s en doe mee op 25 april 2021!

Graag tot aan de startstreep op het terrein van Down Under op zondag 25 april 2021! Let op: hoe eerder je bent ingeschreven, hoe goedkoper het inschrijfbedrag is! Dus trek snel een sprintje naar www.downunderrun.nl.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

zondag 25 april 2021

Tijd

All Day

More Info

Inschrijven

Provincies

NED - Utrecht

Locatie

Down Under
Ravensewetering 1, Nieuwegein

Organisator

Down Under
Email
[email protected]
Website
https://www.downunderrun.nl
Inschrijven

Afstanden

Geef een reactie

Scroll naar top