Mud Masters WK

Datum

zondag 19 september 2021
Expired!

Tijd

All Day

Dirty Monkey Run 2021

Dirty Monkey Run een Beleeffestijn
De obstakelrun is voor echte fanatiekelingen maar de organisatie denkt ook aan de minder sportieve mensen. Want de Dirty Monkey Run is een groot beleeffestijn waar de hele familie zich kan vermaken. Er is een groot terras waar vrienden en familie deelnemers op de voet kunnen volgen via livebeelden. Ook kunnen de toeschouwers daar genieten van lekker eten en drinken. DJ ? zorgt voor een gezellige sfeer met leuke muziek.

It?s not a race but a challenge!
Kat?s van ?t padje, deur ?n drek kroep?n, dikke pret onder ?t net en 55 andere obstakels staan op 27 september klaar voor de deelnemers. De obstakels zijn verdeeld over drie verschillende afstanden. 3,5 kilometer voor de jongste deelnemers vanaf 6 jaar met begeleider. 7,5 kilometer voor de sportieve doorzetters. En de laatste afstand, 15 kilometer, voor de echte gorilla?s van de Dirty Monkey Run! ?Maar bij ons draait het niet om winnen of verliezen.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top